5 essentiële elementen voor flesje water bedrukken

Nauwelijks gevectoriseerd merknaam? Geen nood, Maxilia regelt dit voor jouw! Het merknaam mag in elk willekeurig bestandsformaat worden aangeleverd. De ontwerpstudio tekent het vervolgens professioneel over. En dit kost niets! Vanwege een extra taken zal de leverdatum aangaande de bestelling een dag later zijn.

Heb jouw alleen een logo? Vervolgens mogen wij tevens louter dit merknaam erop drukken, doch een diensten aangaande Maxilia zal nader, zend je merknaam in en we vervaardigen kosteloos ons goed passend vormgeving! Zo benut jouw het hele etiket op de waterfles en valt jou evenement genoeg op!

De Bobble fles wordt precies zoals een bronwaterflesjes rondom bedrukt. In contrast tot een waterflesjes wordt dit ook niet op een etiket doch op ons rubberen band voltooid. Er bestaan een paar varianten betreffende een Bobble fles namelijk: een standaard Bobble herbruikbare fles en een Bobble fles met carry cap.

Ingeval u dan ook op deze plaats nauwelijks tijd voor heeft dan mogen we het tevens vanwege u doen, geheel kosteloos. stuur uw logo, teksten en afbeeldingen tot het toe ieder email en wij produceren er een opwindend ontwerp betreffende.

Biedt uw klanten of relaties bedrukte koffie en theeproducten en maak ons blijvende indruk. Met zakjes oploskoffie met opdruk tot luxueus sets theezakjes, in ons ruime assortiment koffie en thee verhalen vindt u dan ook dit juiste middel teneinde te laten bedrukken.

Denk onder andere met ons aantrekkelijke give away op ons beurs, op straat of in uw evenement met klanten en klanten. Ook kan een promodrink basisbestanddeel bestaan van bijvoorbeeld een geschenkenpakket.

Die kleinere flesjes zijn perfect omdat ze betaalbaar zijn, de strekking kan zijn laag, zodat een flesjes snel leeggedronken kunnen worden en de oppervlakte van bedrukking even omvangrijk kan zijn wanneer voor een 500ml flesjes. Kunststof flesjes water 500ml

Voor Maxilia hebben wij ons eigen ontwerpstudio, supersnelle jongens welke wensen dat je logo zo juist mogelijk op het product komt.

Een genoemde artikelen zijn slechts ons greep aan het uitgebreide assortiment bedrukte relatiegeschenken en promo-artikelen het we bieden. Laat u verrassen via een heleboel opties en vraag vrijblijvend een prijsopgave met voor het witte product betreffende uw selectie.

U dan ook levert het een gewenste opdruk aan per email. Wij leveren u aansluitend binnen enkele minuten een passende offerte aan. U hebt dan een goede indruk van dit uitkomst en kan beoordelen ofwel het product in orde is.

Zij begrijpen hetgeen de mogelijkheden vanwege een opdruk zijn, hoe ons merknaam zo juist mogelijk tot zijn recht komt en die tinten uit jouw logo dit mooist te verbinden bestaan betreffende dit middel.

Verlangen is jouw reclame maken op ons effectieve manier? Met de waterflesjes met merknaam sla je 2 vliegen in één klap. Dit dient indien dorstlesser en jouw zet jouw middel of dienst regelrecht in de picture. Voortreffelijk een sportevenement of een beurs op een zonnige dag.

De full colour etiketten bestaan gemaakt aangaande kunststof en afgewerkt betreffende een laminaat laag, hierdoor bestaan ze krasvast en waterbestendig. Op deze manier blijft je logo haarscherp onder een aandacht, zelfs zodra je morst!

Flesjes water bedrukken met uw logo of tekst? Zintuig Media bezit een ruim collectie met witte flesjes water in verschillende maten en smaken. Praktisch zodra promotiemateriaal bij een sportevenement, een more info beurs of op ons warme dag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *